Hur du skapar en hemsida med dina gäster i centrum

Överväga dessa faktorer som viktiga riktmärken för att skapa en hemsida. Om din hemsida saknar funktionerna nedan, måste du fråga, varför?

 

1) Intäktsgenerering

2) Datainsamling, alltså du bör veta vilka potentiella gäster som besökt din sida.

3) Informations källa

4) Kontakt, feedback och klagomål

5) Grunderna i kommunikation

Det i sin tur innebär mer konkret att

- Minimera gästernas frågor i samband med bokning

- Tydligt visa var boendet finns och hur gästen hittar dit.

- På något sätt beskriva bokningsprocessen, eller lugna gästen genom att informera att den är välfungerande.

En hemsida kostar tid och pengar. Vilken person eller organisation skulle spendera flera tusen kronor utan förtjänst? Det skulle innebära att någon skulle ställas till svars och huvuden skulle rulla.

Men de flesta annonsplatser och webbplatser är i stort sett till ingen nytta. Det är en investering i en webbplats som inte kommer att generera någon avkastning genom fler bokningar.

Om du inte kan generera intäkter, finns det ingen anledning på jorden till varför du ska skapa en hemsida i hopp om att få gäster.

Det är inte vad du säger, det är hur du säger det. Webbdesign handlar inte om design, det handlar om tankeprocess och samtidigt sätta din gäst i centrum. Webbplatser är ett verktyg för att få information som bygger ditt varumärke ytterligare. Än om du inte ser din semesterbostad som ett varumärke så är det oundvikligt att din nya gäst skapar sig en egen bild på din verksamhet. Det är bättre att du tar kontrollen istället för din nya gäst. Du kan med enkla medel ta det steget. Information och bilder som du publicerar gör att din webbplatsen kan uppnå detta, inte vad du vill visa även om det kan vara lockande utan vad gästen behöver veta. 

Information är inte om att förmedla vad du vill att gästen ska höra. Det handlar om att fråga dem vad de skulle vilja ha. Detta är en oändlig process. Vad förväntar de sig av ditt boende? Vad tänker de när de letar i listorna på annonsplatserna med så många alternativ. Kundfokus!

Behov förändras och du måste kunna få information som kan stimulera dem. Gästerna nuförtiden är vana vid en smidig bokningsprocess. De är också mer petiga när det gäller om detaljer om bostanden och även hur den är utrustad. Tycker du det verkar krångligt även om du har mycket att vinna? Det är tripquicks uppgift att hjälpa dig med detta. Vi har tagit fram all information, testat på våra gäster och det som fungerar har vi paketerat. Bara för dig att återanvända! Ingen annan har gjort detta tidigare, om du vill veta mer om hur vi är unika, fortsätt att läsa här..

 

 

Lägg till kommentar

Loading