Hur du hittar dina målgrupper

En webbplats förmedlar information som tilltalar två samtidiga tittare.

  • Den talar till dina återkommande gäster som ett nyhetsbrev eller broschyr skulle göra
  • Den talar också till en potentiell publik alltså nya gäster

Medan du specifikt riktar dig till befintliga gäster, finns det ingen anledning till varför informationen inte förmedlar kunskap till framtida gäster.

Det finns oräkneliga siter där ute som bara säljer nätter utan att hjälpa kunden på något sätt. Om du även vill hjälpa dem att få en bra semestervistelse och hålla kontakten med dem, när behov uppstår, kommer du att stå först i kön. Jag kommer att skriva en särskild artikel utifrån min egen uthyrning som visar hur otroligt framgångsrikt detta är.

Detta är också ett bra system att använda när du vill ha företag som gäster.

Du behöver inte alltid vara alternativ 1 för din gäst till varje pris. Det är viktigt med trovärdighet, att vara pålitlig, erkänna misstag och ge dem nyttig information. Då når du långsiktighet, återkommande gäster och förtroende. Se nabbalund.com - frågor och svar under frågor och svar. Det är inte farligt att även ta med negativa saker med boendet.

Ärlighet kopplar ihop dig och din gäst. Du leder dem genom de rätta stegen och de kommer alltid att känna ett behov av att få komma tillbaka till dig.

Lägg till kommentar

Loading