Hur du framgångsrikt får kontaktuppgifter till dina intresserade gäster

Om du inte samlar in e-postadresser från din webbplats, då du miste om nya gäster (eller manga gäster I vissa fall) som verkligen är intresserade av din semesterbostad. Även om de väljer att hyra en annan bostad den här gången så behöver de bli påminda att du finns för all framtid. Så be dina gäster att kontakta dig via formulär på din hemsida för att få bokningsbara datum eller svar om det är ledigt eller ej.

Hur du får dina gästers email adress

Allt du behöver av din potentiella gäst är en e-postadress. Det enda sättet att få dem att skiljas från sina e-postadressen är att först etablera din trovärdighet. Sedan erbjuda något i gengäld. Men när du har deras e-postadress och deras tillstånd, kan du förvandla din webbplats till en underbar marknadsföring maskin, så länge du inte överdriver. Men var som en svamp när det gäller e-postadress, du kan inte samla på dig för många.

Ett sätt är som jag nämnt tidigare att inte publicera när ditt boende är tillgängligt utan att skicka tillgänglighet i samband med att de frågar. Denna procedur har tripquick automatiserat så det blir riktigt snabbt och enkelt både för dig och din nya gäst. 

Människor får massor av e-post varje dag. Många av mailen är bara skräp. Ju mer attraktiv din webplats är med användbar information och fina bilder, desto fler chanser har du att få gäster att fråga efter tillgänglighet som sedan leder till en uthyrning.

När du har deras e-postadress kan du sedan följa upp och fråga antingen varför de valde ditt boende eller avstod. När jag berättar om hur du kan göra kanske du upplever detta som mycket jobb eller över ambitiöst. Tripquick har utvecklat system för att hantera allt detta på ett enkelt naturligt sätt tillsammans med dig. Tro det eller ej men du kommer att kunna använda denna information till att rikta erbjudande om semesterhelger eller annat till en specifik målgrupp. Så se till att du samlar in kontaktuppgifter. Folk föredrar att bli kontaktade via mail.

Tripquick har även verktyg för att lagra e-postsdresser och skicka ut.

Lägg till kommentar

Loading