Är din webbplats byggd för klagomål?

Du hyr ut ett boende med all utrustning. Du tror att du har försett din gäst med allt han/hon behöver. Din gäst är ändå inte nöjd. De hade en liten knatte med sig och det hade de minsann berättat för dig när de bokade. Du hade inte försett dem med någon barnstol och möter motstånd. Det spelar ingen roll vad du säger för de är inte mottagliga.

 

Detta inträffar på olika sätt för alla. Vi hade ställt fram en för stor barnstol utan att fråga efter åldern på barnet. Gästen ville ha något annat.

 

Varje del av din webbplats bör ha förmåga att hantera feedback som sedan kan införlivas i din webbplats och annan kommunikation för att ge kunderna vad de behöver.

 

Feedback kan också göra att du ligger steget före dina konkurrenter. När dina gäster litar på dig och ser förändringar på webbplatsen, kommer de att uppmuntras att ge mer viktig feedback som kan förändra inte bara hemsidan men även hela din uthyrningsverksamhet. Perception är allt, och du behöver veta hur omvärlden uppfattar din semesterbostad. När du har dessa uppgifter, så hjälper det dig att gå vidare och göra de ändringar som du behöver. Visa på din webbplats de förändringar som tidigare gäster har förslagit och hur du tillmötesgått deras feedback.

Lägg till kommentar

Loading