Om

Ideén med tripquick kom när jag upptäckte att det saknades en enkel och lättarbetad plattform för småföretagare. Verktyg för marknadsföring som är enkla och samtidigt går snabbt att komma igång med.

Det finns många marknadsförings verktyg men ingen filtrering för att få fram vad som är enklast och mest effektivt att använda. Jag retade mig på att ingen av leverantörerna av marknadsförings verktyg verkade bry sig om att leverera något resultat till kunden.

Tripquick bryr sig om dig genom att fokusera på att du snabbt ska kunna få kontakt med nya kunder. Vi lär ut en förmåga. Ger dig kunskap och en plattform som utgångspunkt, vilket innebär att du kan komma igång med din verksamhet på internet snabbt. Genom att kombinera IT och samtidigt att vi själva är med och driver Catering, uthyrning av bostäder, lamm och nöt produktion och flera andra verksamheter blir vi en stark partner till dig. Tripquick är en del av Glinghester.

Vi gör resan tillsammans!  

Undrar du vad jag gör utanför jobbet? Jag älskar att kitesurfa. Tycker även mycket om att vara ute i naturen, så du kommer att hitta många foton. De är tagna från mina skogspromenader i Glinghester skogen som tillhör Glinghester gård där jag bor. Att upptäcka och besöka nya platser är spännande. Har bott i många delar av världen som Australien och Sydafrika. Jag livnär mig på uthyrningsverksamhet, Glinghester gård och IT-industrin. Jag har jobbat i IT-branschen i över 20år och många år med IT kopplat till kommunikation och försäljning. 

Just nu driver jag flera små verksamheter men inte ensam. 

Om du behöver snabbt komma igång med synlighet av din verksamhet på internet - det spelar ingen roll vilket slag, kontakta mig genom kontaktformuläret. Du behöver inte oroa dig över vad du skickar för information eller din e-post adress, allt hanteras konfidentiellt. Jag avskyr spam lika mycket som du!

Jag höll nästan på att glömma Viola!

 

Beställ och i nästa steg får du instruktioner i ett e-post meddelande hur du går vidare.

Nästa steg för dig är att prova tjänsten gratis. Ange bara "Gratis tre månader" i meddelandet så kommer instruktioner i ett e-post till dig.

Känner du att tripquick inte passar dig? Inga problem! Inga förpliktelser. Avsluta online när du vill.

Avsluta när du vill

Inga förpliktelser

Avsluta online när du vill

 

Prova tre månader gratis..

 

Prova..